Βίλα Εν-Ήλιον

Ηλιόλουστη όλη τη μέρα, και με θέα στο Αιγαίο

Η Βίλα Εν-Ήλιον βρίσκεται στη βόρειο-ανατολική πλευρά του Πηλίου, πάνω από τον Αγιο Γιάννη, στην άκρη του χωριού Ανήλιο και κοντά στα χωριά Κισσό και Άγιο Δημήτριο.

Στην απέναντι πλαγιά απλώνεται η Μακρυράχη και μπροστά ανοίγεται η θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, πάνω από τις παραλίες Πλάκα και Αγίων Σαράντα.


Σε αυτό το «σημείο συνάντησης» των χωριών, πλάι στον εθνικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, σε μια έκταση περίπου 1300 τ.μ., δημιουργήσαμε τον παραδοσιακό πηλιορείτικο ξενώνα “Βίλα Εν-Ήλιον”.

Παρά την ιδιαίτερη ονομασία του χωριού, η Βίλα Εν-Ηλιον παραμένει ηλιόλουστη όλη τη μέρα, από το πρωινό μέχρι αργά το απόγευμα.

Το κτήμα της Βίλας είναι κατάφυτο με καστανιές, ροδακινιές, βερυκοκιές, ελιές, αμπέλια κ.α. και διαθέτει έναν μικρό λαχανόκηπο για τις ανάγκες μας σε ζαρζαβατικά, αλλά και για όποιον επιθυμεί ν’ ασχοληθεί με τις δραστηριότητες της φύσης.


Η Βίλα Εν-Ήλιον έχει 3 ορόφους. Το ισόγειο βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη βεράντα, το ξύλινο deck και τον κήπο.

Ακολουθεί ο 1ος όροφος, ενώ η είσοδος βρίσκεται στον 2ο όροφο στο ύψος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, όπου υπάρχει και χώρος parking.

Στην εξωτερική πλευρά του ισογείου της Βίλας, βρίσκεται ίσως το πιο ελκυστικό της κομμάτι.

Μια μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα 100 τ.μ. και ένα ξύλινο deck 120 τ.μ. κρεμασμένο πάνω από την πλαγιά, στον ορίζοντα του γαλάζιου της θάλασσας.

Καμιά φορά μπορεί κάνεις να διακρίνει το μικρό καλά κρυμμένο χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιάννη μετά από ένα σχόλιο για την ομορφιά του deck..

Παραλίες

Στην πλευρά αυτή του Πηλίου υπάρχουν υπέροχες παραλίες, που προσεγγίζονται με αυτοκίνητο ή μέσω μονοπατιών, μέσα σε λίγα λεπτά.

Επισκεφθείτε τη Βίλα Εν-Ήλιον

και γνωρίστε τη Φύση και την Παράδοση του Πηλίου !


Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Instagram